To ΗΒΟ ανακοίνωσε τηλεοπτική σειρά Harry Potter και δεκαετές πλάνο υποστήριξης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 15:25 To ΗΒΟ ανακοίνωσε τηλεοπτική σειρά Harry Potter και δεκαετές πλάνο υποστήριξης

Έρχεται ως πιστή μεταφορά των βιβλίων στη μικρή οθόνη, μέσα από την υπηρεσία Max.

To ΗBO Max ανακοίνωσε την μεταφορά των βιβλίων του Harry Potter στην μικρή οθόνη και μάλιστα με ένα δεκαετές πλάνο υποστήριξης.

Οι σχετικές φήμες άρχισαν να εμφανίζονται πριν από δύο χρόνια και πλέον έχουμε κάτι επίσημο.

Κάθε ένα από τα 7 βιβλία Harry Potter θα έχει τη δική του σεζόν και θα παρουσιάσει ένα νέο cast ηθοποιών στον Wizard World.

H εταιρεία σημειώνει πως θα πρόκειται για πιστή μεταφορά των βιβλίων της J.K. Rowling, η οποία θα έχει και ρόλο παραγωγού.

Το ενδιαφέρον είναι πως το HBO αποκάλυψε ένα δεκαετές πλάνο υποστήριξης της παραγωγής και μάλιστα η δημιουργός του franchise δήλωσε ενθουσιασμένη από αυτήν την εξέλιξη.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία αναφορά για ημερομηνία προβολής των πρώτων επεισοδίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση