Ο «Λαρούσο» και ο Τσάκι Τσαν επιστρέφουν με νέα ταινία «Karate Kid» - Πώς το ανακοίνωσαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 09:54 Ο «Λαρούσο» και ο Τσάκι Τσαν επιστρέφουν με νέα ταινία «Karate Kid» - Πώς το ανακοίνωσαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τζάκι Τσαν και ο Ραλφ Μάτσιο, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν σε ταινίες «Karate Kid» με διαφορά μερικών δεκαετιών, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία νέα ταινία από τη Sony Pictures.

Αν και οι λεπτομέρειες για την πλοκή της νέας ταινίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ο 62χρονος Ραλφ Μάτσιο θα επαναλάβει το ρόλο του ως «Ντάνιελ Λαρούσο», τον οποίο υποδύθηκε στην αρχική τριλογία των ταινιών «Karate Kid» που ξεκίνησε το 1984 και επανήλθε με τη σειρά «Cobra Kai» του Netflix, ενώ ο 69χρονος Τζάκι Τσαν θα επιστρέψει στο ρόλο του προπονητή «Mr. Han».

Πώς ανακοίνωσαν τη νέα ταινία Karate Kid

Οι δύο «καρατέκα» ανακοίνωσαν την είδηση με ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο αναφέρουν ότι ένα νεαρό πρωταγωνιστή που θα έχει τον βασικό ρόλο στην ταινία η οποία αναμένεται στους κινηματογράφους στις 13 Δεκεμβρίου του 2024.

Παραθέτοντας την εμβληματική ατάκα του Mr. Miyagi, ο Μάτσιο είπε: «Ακριβώς - η παγκόσμια αναζήτηση για το αστέρι της νέας μας ταινίας ξεκινά αυτή τη στιγμή. Ας κάνουμε wax on, wax off όλοι».

Το επόμενο Karate Kid θα ονομάζεται Li Fong, που θα είναι το όνομα του έφηβου μεταξύ 15-17 ετών που θα είναι Κινέζος.

Ο Ραλφ Μάτσιο κανονικά στο Cobra Kai

Ο Ραλφ Μάτσιο θα συνεχίσει ως «Λαρούσο» στο «Cobra Kai», το οποίο ανακοίνωσε την έκτη και τελευταία του σεζόν. Η σειρά που δημιουργήθηκε από τους Τζος Χελντ, Τζον Χούργουιτς και Χέιντεν Σλόσμπεργκ, διαδραματίζεται αρκετές δεκαετίες μετά τα γεγονότα των ταινιών «Karate Kid», με επίκεντρο τη διαμάχη μεταξύ του μεσήλικα πλέον «Ντάνιελ Λαρούτσο» και του αντιπάλου του στο καράτε «Τζόνι Λόρενς», τον οποίο υποδύεται ο Γουίλιαμ Ζάμπκα.

Δεν είναι σαφές αν το σενάριο του «Cobra Kai» θα επηρεάσει τη νέα ταινία της Sony.

Πηγή:  Sony Pictures Entertainment

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση