Δείτε το νέο trailer του «Godzilla x Kong: The New Empire»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 10:46 Δείτε το νέο trailer του «Godzilla x Kong: The New Empire»

Ο Άνταμ Γουίνγκαρντ επιστρέφει και πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το «Godzilla x Kong: The New Empire» και τα μέλη του καστ που θα δούμε ξανά περιλαμβάνουν τη Ρεμπέκα Χολ, τον Μπράιαν Τάιρι Χένρι και την Κέιλι Χοτλ. Ο Βρετανός Νταν Στίβενς, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Γουίνγκαρντ στο θρίλερ The Guest (2014), εντάσσεται στο franchise ως πρωταγωνιστής στο The New Empire.

Άλλα νέα μέλη του καστ περιλαμβάνουν τους Fala Chen, Alex Ferns και Rachel House. Το σενάριο προέρχεται από τους Terry Rossio, Simon Barrett και Jeremy Slater.

Το The New Empire είναι η πέμπτη ταινία του franchise MonsterVerse και ακολουθεί τα Godzilla (2014), Kong: Skull Island (2017), Godzilla: King of the Monsters (2019) και Godzilla vs. Kong (2021). Υπήρξαν επίσης δύο τηλεοπτικές συμμετοχές στο franchise, η σειρά anime Skull Island (2023) που κυκλοφόρησε στο Netflix και η ζωντανή σειρά Monarch: Legacy of Monsters (2023) που κυκλοφόρησε στο Apple TV+.

Το New Empire ήταν αρχικά προγραμματισμένο να βγει στους κινηματογράφους στις 15 Μαρτίου 2024, αλλά μεταφέρθηκε στις 12 Απριλίου 2024.

Πηγή: CNN Greece

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση