Survivor All Star - Στατιστικά: Ο μοναδικός αήττητος παίκτης και το φετινό "παλτό"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 13:27 Survivor All Star - Στατιστικά: Ο μοναδικός αήττητος παίκτης και το φετινό "παλτό"

Τα αναλυτικά στατιστικά του Survivor All Star. Ποιος παίκτης βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης και ποιος στον "πάτο".

Το φετινό Survivor έχει κερδίσει μεγάλη μερίδα του κοινού, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης, με το κοινό να περιμένει με ανυπομονησία κάθε επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η επιτυχία του Survivor All Star οφείλεται στις έντονες προσωπικότητες των παικτών, αλλά και στο γεγονός ότι αρκετοί από τους παίκτες των δύο ομάδων είναι ιδιαίτερα αθλητικοί και ανταγωνιστικοί στις πίστες.

Οι δύο ομάδες βάζουν τα δυνατά τους σε κάθε αγώνα, με τις ισορροπίες να αλλάζουν συνεχώς, καθώς νέοι παίκτες ετοιμάζονται να "εισβάλλουν" στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ποιοι, όμως, έχουν καταφέρει να φέρουν τις περισσότερες νίκες μέχρι στιγμής στα αγωνίσματα; Ποιος ο κορυφαίος παίκτης και ποιο το "παλτό" του Αγίου Δομίνικου;

Survivor All Star: Ο καλύτερος και ο χειρότερος παίκτης

Στην κορυφή της κατάταξης βλέπουμε να φιγουράρει στην πρώτη θέση στα στατιστικά ο Σπύρος Μαρτίκας, με ποσοστό νικών 100%. Ο παίκτης των Διασήμων είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός και θεωρείται ήδη το μεγάλο φαβορί για το έπαθλο.

Στον αντίποδα βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος φαίνεται πως είναι ο "αδύναμος κρίκος" των Μαχητών, με τον παίκτη να παλεύει αρκετά, αλλά οι προσπάθειές του να μην βρίσκουν αντίκρισμα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός γυμναστής έχει καταφέρει να φέρει μόλις 1 νίκη στους 7 αγώνες που έχει παίξει

Survivor All Star: Τα αναλυτικά στατιστικά των παικτών

Πηγή: news247.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση