Survivor: Αυτοί είναι οι 6 νέοι παίκτες που πετάνε για Άγιο Δομίνικο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 13:33 Survivor: Αυτοί είναι οι 6 νέοι παίκτες που πετάνε για Άγιο Δομίνικο

Ποιοι αναμένεται να μπουν σύντομα στο Survivor;

Τους έξι νέους παίκτες που θα δούμε να μπαίνουν άμεσα στο Survivor αποκάλυψε σήμερα ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στο «Γεια σου».

Όπως είπε ο ίδιος, αύριο φεύγουν για Καραϊβική η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ την επόμενη Δευτέρα θα πετάξουν για Άγιο Δομίνικο ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Τη Δεύτερα, αύριο, ταξιδεύουν για τον Άγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας και συμπλήρωσε: «Την επόμενη Δευτέρα ο Γιωρίκας Πιλίδης ταξιδεύει μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου».

",

Κλείνοντας, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως οι άλλοι δύο που θα μπουν στο παιχνίδι είναι ο Νικόλας Αγόρου  και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

πηγή: zappit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση