Survivor: Μπαίνει στο Survivor πασίγνωστος TikToker από τη νυχτερινή Αθήνα (BINTEO)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 12:49 Survivor: Μπαίνει στο Survivor πασίγνωστος TikToker από τη νυχτερινή Αθήνα (BINTEO)

Ένας γνωστός TikToker θα είναι η νέα προσθήκη του Survivor, καθώς πέταξε για τον Άγιο Δομίνικο.

Μια νέα προσθήκη αναμένεται να έχει η ομάδα των Μαχητών του φετινού Survivor. Ο Σωτήρης Λαμάι, που είναι ιδιαίτερα γνωστός στο ΤikTok αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (16/1) για τον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, ο Σωτήρης Λαμάι προσπαθεί να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ από την πρώτη χρονιά. Μάλιστα, στον κύκλο του 2021 είχε βγει αρκετές φορές στα κανάλια ως κολλητός του Σάκη Κατσούλη.

@sotirislam

Χοντρό με είπατε . Τώρα που με ξανά βλέπω έχετε δίκιο. Έχω πάρει λίγο στ’ αυτιά

♬ πρωτότυπος ήχος - Sotiris lamai

Η κάμερα του OPEN βρέθηκε τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο και κατέγραψε τα πλάνα λίγο πριν την επιβίβαση του νέου παίκτη των Μαχητών στο αεροπλάνο με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Σωτήτης Λαμάι ήταν μετρ σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας και αρκετά δημοφιλής στο TikTok. Έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής στο παρελθόν και έχει αφιερώσει πολύ χρόνο στη γυμναστική, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του Survivor.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση