Survivor spoiler: H ομάδα που κερδίζει απόψε την ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 15:31 Survivor spoiler: H ομάδα που κερδίζει απόψε την ασυλία

Ποιος κερδίζει απόψε 15/4 στο Survivor την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Πρώτη ασυλία απόψε 15/4 στο Survivor, μια ημέρα μετά το μεγάλο πάρτι της ένωσης και οι παίκτες είναι πιο δυνατοί και ξεκούραστοι από ποτέ για να τρέξουν ώστε να εξασφαλίσουν πως κανείς από την ομάδα τους δεν θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μπορεί πλέον κόκκινοι και μπλε να είναι ένα στην καλύβα, αλλά στους στίβους μάχης δεν υπάρχουν παρέες και φιλίες. Ο Τζέιμς Καφετζής και ο Γιώργος Γκιουλέκας κάνουν αρκετοί παρεά. Ο πρώτος μάλιστα θα εξοργίσει κάποιους Κόκκινους όταν θα σκουπίσει τη μύτη του με την κόκκινη μπαντάνα.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν τους τρεις από τους πέντε αγώνες της εβδομάδας. Συγκεκριμένα ο τελευταίος και πιο σημαντικός αγώνας γι' αυτούς με έπαθλο την επικοινωνία χάθηκε οπότε απόψε έρχονται με άγριες διαθέσεις ειδικά μετά και το φαγοπότι που ακολούθησε στην ένωση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι Μπλε θα κερδίσουν τον αγώνα ασυλίας.

Πηγή: newsbomb.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση