Απίστευτο βίντεο με το άλμα ελαφιού πάνω από αυτοκίνητο που κινείται στον δρόμο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 09:40 Απίστευτο βίντεο με το άλμα ελαφιού πάνω από αυτοκίνητο που κινείται στον δρόμο

Η αστυνομία δημοσίευσε τις εικόνες, δίνοντας με την ευκαιρία συμβουλές για ασφαλή οδήγηση.

Η κάμερα σε ένα όχημα της αστυνομίας του Μίσιγκαν κατέγραψε απίστευτες εικόνες με ένα ελάφι την ώρα που πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα πάνω από κινούμενο αυτοκίνητο, με το ζώο να μην παθαίνει τίποτα απολύτως.

Ο αστυνομικός Trooper Anderson οδηγούσε πίσω από ένα άλλο αυτοκίνητο όταν ξαφνικό μια ομάδα ελαφιών αρχίζει να διασχίζει τον δρόμο. Κανένα ελάφι δεν χτυπήθηκε από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Η αστυνομία δημοσίευσε τις εικόνες, δίνοντας με την ευκαιρία συμβουλές για ασφαλή οδήγηση. Σύμφωνα με την κυβέρνηση του Μίσιγκαν, στην πολιτεία σημειώνονται περίπου 50.000 τροχαία με ελάφια κάθε χρόνο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση