Δείτε το σχήμα του παγόβουνο που προκάλεσε ντελίριο στο Facebook! (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Μαΐου 2023 12:35 Δείτε το σχήμα του παγόβουνο που προκάλεσε ντελίριο στο Facebook! (ΦΩΤΟ) (φωτογραφία αρχείου)

Ο φωτογράφος Κεν Πρίτι πετούσε το drone του στα ανοικτά της ανατολικής ακτής του νησιού Νέα Γη του Καναδά, όταν αποτύπωσε ένα παγόβουνο με ένα πολύ ιδιαίτερο σχήμα.

Ο φωτογράφος, ο οποίος κατάγεται από την πόλη Ντίλντο, συνειδητοποίησε ότι το παγόβουνο είχε φαλλικό σχήμα. «"Κοιτάζοντας από την ξηρά, δεν ήταν αρκετά σαφές. Αλλά μόλις έστειλα το drone εκεί έξω, ήταν απίστευτο το πόσο πολύ έμοιαζε με - λοιπόν, ξέρετε…».

Το παγόβουνο με το ιδιαίτερο σχήμα

Η εικόνα του Πρίτι με το παγόβουνο διασκέδασε το Facebook, του οποίοι οι χρήστες άρχισαν να κάνουν αστεία και λογοπαίγνια. «Από εκεί προέρχονται τα παγόβουνα μωρά;» αστειεύτηκε ένας.

Ο Πρίτι ανέφερε είπε ότι η ομοιότητα ήταν τόσο εντυπωσιακή που πολλοί υπέθεσαν ότι η εικόνα είναι ψεύτικη. «Οι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι είναι αληθινή. Νομίζουν ότι είναι φώτοσοπ και κάτι τέτοια. Μπορώ να σας πω - είναι αληθινή», σχολίασε, όπως σημειώνει ο Guardian.

Μία ημέρα αφότου ο φωτογράφος αποτύπωσε το παγόβουνο, η κορυφή του κατέρρευσε.

Ο Πρίτι παραδέχθηκε ότι και το όνομά της πόλης από την οποία κατάγεται έχει γίνει αστείο, με την Toronto Star να τιτλοφορεί το σχετικό άρθρο: «Άνδρας από το Ντίλντο φωτογράφισε παγόβουνο σε φαλλικό σχήμα, στον κόλπο Conception».

 

 

Με πληροφορίες Guardian

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση