Το πιο αποτυχημένο φεστιβάλ του πλανήτη επιστρέφει και τα πρώτα εισιτήρια είναι ήδη sold out

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 12:47 Το πιο αποτυχημένο φεστιβάλ του πλανήτη επιστρέφει και τα πρώτα εισιτήρια είναι ήδη sold out

Το φεστιβάλ – φιάσκο που έγινε ντοκιμαντέρ ακόμη και στο Netflix κάνει ξανά τον κόσμο να αγοράζει εισιτήρια σαν τρελός.

Σίγουρα θα έχεις ακούσει για το Fyre Festival. Εκείνο το φεστιβάλ που ξεκίνησε με προοπτική να γίνει το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές του κόσμου και τελικά έγινε ντοκιμαντέρ στο Netflix και στο Hulu ως το απόλυτο φιάσκο. Αν δεν το έχεις δει, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και παρακολούθησέ το.

Αυτή η ιστορία έλαβε χώρα το 2017 και στη συνέχεια μετά από τις πολλές μηνύσεις που έγιναν από όσους είχαν πληρώσει αδρά για ένα εισιτήριο, ο διοργανωτής του φεστιβάλ, Billy McFarland (ο οποίος είναι Αμερικανός με ελληνικές ρίζες από την πλευρά της μητέρας του), καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση. Πριν από μερικούς μήνες αφέθηκε ελεύθερος και έβαλε μπροστά το νέο του σχέδιο. Να διοργανώσει το Fyre Festival 2 και αυτή τη φορά να το κάνει επιτυχημένο.

Η δεύτερη εκδοχή του πιο αποτυχημένου φεστιβάλ του κόσμου υπόσχεται να αλλάξει τα όσα έγιναν στο πρώτο. Άλλωστε η διοργάνωση έχει μπροστά της αρκετούς μήνες για να τα προετοιμάσει όλα στην εντέλεια. Το Fyre Festival 2 θα διεξαχθεί στα τέλη του 2024 (ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία) στην Καραϊβική (χωρίς να γίνεται γνωστό το μέρος).

Αυτό που προκαλεί πάντως εντύπωση είναι πως η ανυπομονησία του κόσμου είναι μεγάλη, με τα πρώτα εισιτήρια που τέθηκαν σε κυκλοφορία να γίνονται sold out μέσα σε μόλις λίγες ώρες. Η τιμή των πρώτων 100 εισιτηρίων ήταν στα 499 δολάρια, ενώ όπως βλέπουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ, τα επόμενα 400 θα κοστίζουν 799 δολάρια, στη συνέχεια η τιμή θα ανέβει στα 1.199 δολάρια και θα φτάσει τελικά στα 7.999 δολάρια!

Είναι επίσης τρελό το γεγονός πως αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κανένας καλλιτέχνης ή έστω κάποια λεπτομέρεια για το φεστιβάλ, οι πρώτοι εκατό δεν δίστασαν να κλείσουν άμεσα τα εισιτήριά τους. Μένει να δούμε αν τελικά το νέο Fyre Festival θα γίνει ή θα καταλήξει κι αυτό σε νέο γύρο απογοητεύσεων και μηνύσεων.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση