Τσακώθηκε με... καγκουρό που πείραζε τον σκύλο του!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 17:01 Τσακώθηκε με... καγκουρό που πείραζε τον σκύλο του!

Στα... χέρια με ένα καγκουρό ήρθε ένας άντρας όταν διαπίστωσε ότι ο σκύλος του κινδύνευε!

Ένα βίαιο περιστατικό καταγράφτηκε στην Αυστραλία. Μόνο που ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές ήταν ένα καγκουρό.

Ναι σωστά διαβάσατε. Πρώην αστυνομικός πιάστηκε στα χέρια με καγκουρό, το οποίο προσπάθησε να του πνίξει τον σκύλο. Μάλιστα, οι δύο πρωταγωνιστές... έπαιξαν μπουνιές!

Το σκηνικό καταγράφηκε σε βίντεο που ανέβηκε αρχικά στο TikTok, συγκεντρώνοντας 2,5 εκατομμύρια προβολές πριν διαγραφεί και αναδημοσιευθεί στη συνέχεια στο Reddit.

«Είδα ένα καγκουρό με τα χέρια του στο νερό, βασικά να με κοιτάζει επίμονα», είπε ο πρώην αστυνομικός, ο οποίος εκπαιδεύεται στο βραζιλιάνικο jiujitsu.

Το βίντεο που κατέγραψε το περιστατικό δείχνει τον άνδρα να πλησιάζει το καγκουρό, το οποίο κρατά τον σκύλο του στο νερό, ενώ τον κοιτάζει διερευνητικά. «Θα σε χτυπήσω στο κεφάλι», προειδοποιεί ο άντρας το καγκουρό προτού του δώσει εντολή να αφήσει τον σκύλο του.

Το καγκουρό δεν υπακούει ωθώντας τον πρώην αστυνομικό να το γρονθοκοπήσει, κάνοντας το να τρεκλίζει προς τα πίσω φανερά σαστισμένο. Στη συνέχεια ξεσπάει καβγάς ανάμεσα στον άντρα και το καγκουρό, το οποίο μάλιστα του έσπασε το κινητό. Τελικά, ο πρώην αστυνομικός κέρδισε αυτή την μάχη και κατάφερε να σώσει τον σκύλο του.

@the.tiser A Mildura man has gone viral after he filmed himself rushing into an outback river to save his dog from being “drowned” by a wild kangaroo. Uploaded by the Mildura Martial Arts school in Victoria, the video had been viewed more than 2.5 millions times on Tik Tok in just 10 hours. Unfortunately, the man professed his skills at Brazilian Ju Jitu were “ineffective” after he waded in to save his dog from the “7ft kangaroo”. Would you fight a kangaroo to save your dog? Video: @milduramartialarts1#justaussiethings #kangaroo #aussieanimals #dogsoftiktok #australia #aussiethings ♬ original sound - The Advertiser

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση