Γυναίκα ανακάλυψε ένα κρυμμένο οπόσουμ στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της: «Δεν ξέρω πώς βρέθηκε εδώ μέσα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 12:57 Γυναίκα ανακάλυψε ένα κρυμμένο οπόσουμ στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της: «Δεν ξέρω πώς βρέθηκε εδώ μέσα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Viral έγινε μια γυναίκα από το Tέξας όταν ανακάλυψε ένα μικρό οπόσουμ να κρύβεται στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μια γυναίκα από το Τέξας έχει γίνει viral στο TikTok αφού απαθανάτισε τη στιγμή που βρήκε ένα μικρό οπόσουμ στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Η 29χρονη Brett Ingram είπε στο Fox News Digital ότι τελείωνε κάποια δουλειά στο σπίτι της όταν άκουσε ένα περίεργο φτέρνισμα.

«Συνέχισα να δουλεύω σκεπτόμενη ότι ίσως να άκουγα πράγματα. Μετά το άκουσα ξανά κάποιους περίεργους ήχους» είπε αρχικά.

@brettbratt359 Up close and personal with the christmas possum #possum #christmas #opossum ♬ original sound - Brett

Στην αρχή νόμιζε ότι η γάτα της είχε φέρει έναν αρουραίο ή ότι κάποια μικρά γατάκια μπήκαν με κάποιο τρόπο στο σπίτι της.

Αφού κοίταξε κάτω από τους καναπέδες της και πίσω από τις κουρτίνες , η Ίνγκραμ βρήκε τελικά την πηγή του περίεργου θορύβου.

«Καθώς είμαι σκυμμένος πίσω από [τον καναπέ μου], κοιτάζω προς τα αριστερά και απλώς βλέπω την ουρά του. Μια μακριά, γυμνή ουρά που μοιάζει με αρουραίου», είπε. «Σταμάτησα και σήκωσα λίγο το βλέμμα μου και είδα μια μεγάλη μπάλα με γκρίζα γούνα να αναπνέει» συνέχισε.

Η Ίνγκραμ κατάφερε να ηρεμήσει το ζώο πριν το αφήσει έξω από την πόρτα της για να φύγει μακριά.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση