Παραίτηση με… «ουρά»; Σίγουρα ναι...

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 17:16 Παραίτηση με… «ουρά»; Σίγουρα ναι...

Η αιφνιδιαστική παραίτηση του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θανάση Καρακάντζα πριν από λίγο καιρό πάγωσε τη Φθιώτιδα.

Η επίσημη ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα ανέφερε ότι η παραίτηση υπεβλήθη για προσωπικούς λόγους.

Τόσο ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, όσο και ο παραιτηθείς Αντιπεριφερειάρχης δεν έκαναν καμία δήλωση.  Άκρα του τάφου σιωπή.

Ωστόσο το ρεπορτάζ λέει ότι εκείνο το πρωινό της Παρασκευής ο Θανάσης Καρακάντζας πήγε στο γραφείο του Περιφερειάρχη Στερεάς, «σαν βρεγμένη γάτα, με την ουρά κάτω από τα σκέλια» και χωρίς να ειπωθούν πολλές κουβέντες υπέβαλλε την παραίτηση, όχι μόνο από χωρικός Αντιπεριφερειάρχης, αλλά και από Περιφερειακός Σύμβουλος.

Οι νεραντζιές πήραν φωτιά από τα σενάρια για τους λόγους της παραίτησης και μετά από λίγες ημέρες σκάει η νέα "βόμβα" για μήνυση που θα καταθέσει ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης, ώστε να αποδείξει την πλεκτάνη που του έστησαν, ώστε να τον "τελειώσουν" πολιτικά. Λέει μάλιστα ότι όταν έρθει η ώρα θα βγουν στη φόρα και ονόματα.

 Όσο κι αν προσπαθήσαμε να πάρουμε μια δήλωση γι αυτή την περίεργη ιστορία από τον Θανάση Καρακάντζα δεν τα καταφέραμε. Μας είπε μόνο να έχετε υπομονή και η αλήθεια θα λάμψει μέσα από τη δικαιοσύνη, έστω και αργά.

Αναμένουμε....

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση