Δεν προλάβαινε τα τηλέφωνα ο νέος Αντιπεριφερειάρχης ...

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 15:45 Δεν προλάβαινε τα τηλέφωνα ο νέος Αντιπεριφερειάρχης ...

Χρόνια Πολλά στον εορτάζοντα Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Σανίδα.

Του Προφήτη Ηλία η 20η Ιουλίου και ο εορτάζων Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας, Ηλίας Σανίδας, είχε την τιμητική του.

Πρώτος που πέρασε για «χρόνια πολλά» από το γραφείο του στο νεοκλασικό της πλατείας Ελευθερίας, ήταν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός κι ακολούθησε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, φρόντισε να του δώσει τις ευχές του, την προηγούμενη στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στη Λαμία, όπου τέλεσε τον πανηγυρικό αρχιερατικό Εσπερινό καθώς ανήμερα πετάει για Παρίσι.

Ωστόσο εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του απλού κόσμου που πέρασε για «χρόνια πολλά» και φυσικά τα τηλέφωνα. Πολλά τηλέφωνα! Και όσα δεν προλάβαινε γιατί έπρεπε να μιλήσει διά ζώσης, τα έπαιρνε πίσω εκείνος.

Να είναι πολύχρονος λοιπόν και δύναμη για το δύσκολο έργο που ανέλαβε μέσα στο καλοκαίρι και ενώ μπαίνουμε στην πιο δύσκολη και κουραστική ευθεία για τις επόμενες εκλογές….

Πάνω απ'  όλα όμως η προσοχή ειναι στραμμένη στον κίνδυνο των πυρκαγιών.

(φωτογραφίες από τη χθεσινό Έκτακτο Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση