«Και παιδιά θα σας κάνουμε...»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 08:40 «Και παιδιά θα σας κάνουμε...»

"Πολιτική είναι η τέχνη να ψάχνεις για προβλήματα, να τα βρίσκεις παντού, να κάνεις λάθος διάγνωση και να εφαρμόζεις λάθος λύσεις".

Τη φράση αυτή του Αμερικανού κωμικού ηθοποιού Groucho Marx, φέρνει στο μυαλό η δήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη, Κώστα Μαρκόπουλου, μετά την ανακοίνωση από την ΕΛΣΤΑΤ του πληθυσμού της Στερεάς Ελλάδας και την μείωση που παρατηρήθηκε τη τελευταία δεκαετία. 

" ... Τι φταίει; προφανώς φταίει η Περιφερειακή πολιτική και η ανικανότητα της Περιφέρειας Στερεάς..." αποφάνθηκε ο φιλόδοξος πολιτικός από την Εύβοια. 

Δε ξέρω για σας, σ' εμάς πάντως, όσα διαβάσαμε στην ανακοίνωση του κ. Μαρκόπουλου, μας έφερε στο νου την πολιτικάντικη εξαγγελία άλλων εποχών, "και παιδιά θα σας κάνω...", φράση που διασώζει αστικός μύθος και αποτυπώνει εύγλωττα σε ποιο σημείο μπορεί να φτάσει η δημαγωγία των προεκλογικών εξαγγελιών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση