Σπύρος Σουρτζής: «Δεν θα είμαι υποψήφιος...»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 12:30 Σπύρος Σουρτζής: «Δεν θα είμαι υποψήφιος...»

Μια ξεκάθαρη απάντηση σε όσους διακινούν φήμες ότι θα είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές δίνει ο επιχειρηματίας Σπύρος Σουρτζής, με ανακοίνωση που έστειλε στο LR.

Ο κ. Σουρτζής σχολιάζοντας τους ψιθύρους περί υποψηφιότητά του που κυκλοφορούν στις … νεραντζιές και καταγράψαμε σε προηγούμενο Παραπολιτικό μας σχόλιο, «Που θα βρείτε υποψηφίους …στις νεραντζιές;», ξεκαθαρίζει πως «θα συμμετέχει στις εκλογές μόνο ως ψηφοφόρος».

Αναλυτικά η δήλωση του Σπύρου Σουρτζή αναφέρει:

«Ενημερωθείς από συμπολίτη μου ότι στην ιστοσελίδα σας lamiareport.gr άρθρο «Που θα βρείτε υποψηφίους …στις νεραντζιές;» που δημοσιεύτηκε την Δευτέρα 18/07/2022 εμπλέκεται το όνομά μου σε σενάρια σχετικά με τις Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα ήθελα για άλλη μία φορά απερίφραστα να δηλώσω ότι θα συμμετέχω στις εκλογές μόνο ως ψηφοφόρος και δεν προτίθεμαι να θέσω υποψηφιότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση