Παραιτήθηκε ο Λαμιώτης γενικός γραμματέας του Δήμου Θηβαίων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 10:14 Παραιτήθηκε ο Λαμιώτης γενικός γραμματέας του Δήμου Θηβαίων

Παραιτήθηκε χθες (2/8) από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Θηβαίων ο Λαμιώτης Παναγιώτης Βασιλείου. 

Λέμε Λαμιώτης γιατί, αν και γεννήθηκε στη Καρδίτσα από τα πρώτα παιδικά του χρόνια εγκαταστάθηκε και μεγάλωσε στη Λαμία όπου και επέστρεψε μετά τις σπουδές του.

Ο Παναγιώτης Βασιλείου είναι γνωστός στους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, μιας και έχει διατελέσει συντονιστής του ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας την περίοδο 1994-96,  Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας την περίοδο 1996-2003 (ΜΟΔ), Προϊστάμενος της ΕΥΔΕΠ – Οδικοί Άξονες, Αστική  Ανάπτυξη του ΥΠΕΧΩΔΕ την περίοδο 2003-2005 και ειδικός συνεργάτης του Γ.Γ.  Δημοσίων Έργων την περίοδο 2010-2011.
 
Συνεργάστηκε με το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την Ελληνική Εταιρεία  Τοπικής Ανάπτυξης Αυτοδιοίκησης ενώ ήταν σύμβουλος Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς  Ελλάδας.

Ο Παναγιώτης Βασιλείου είναι από τα ελάχιστα στελέχη στην Ελλάδα που γνωρίζουν τόσο καλά τα θέματα της Αυτοδιοίκησης, αλλά και των προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από τον Οκτώβριο του 2019, ο κ. Βασιλείου ήταν γενικός γραμματέας του Δήμου Θηβαίων, θέση από την οποία παραιτήθηκε χθες επικαλούμενος σοβαρούς οικογενειακούς λόγους, σύμφωνα με επιστολή του προς το Δήμαρχο Γιώργο Αναστασίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση