Έτοιμος ο Α' Βρεφικός Σταθμός στην Άνοιξη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 08:08 Έτοιμος ο Α' Βρεφικός Σταθμός στην Άνοιξη

Έρχονται τα Δημοτικά Σχολικά Λεωφορεία.

Αγώνα δρόμου έκανε τους καλοκαιρινούς μήνες ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Στασινός και οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανακαίνισης του "απαρχαιωμένου" παιδικού σταθμού στην Άνοιξη και στις αρχές Σεπτεμβρίου να ειναι έτοιμος για να υποδεχθεί βρέφη. 

Όπως μαθαίνουμε, ο Α' Βρεφικός Σταθμός του Δήμου, αφού ολοκληρωθούν κάποιες τελευταίες εργασίες στον εξωτερικό χώρο και παραληφθεί ο νέος εξοπλισμός, είναι έτοιμος να λειτουργήσει τη νέα σχολική χρονιά και να καλύψει τις ανάγκες φιλοξενίας 29 βρεφών.

Αφού αναφερόμαστε στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων να σας ενημερώσουμε πως, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, σύντομα θα υπογραφεί η σύμβαση της προμήθειας και τους επόμενους μήνες στην πόλη μας θα κυκλοφορούν μικρά Δημοτικά σχολικά λεωφορεία που θα μεταφέρουν τα νήπια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση