Τι είπε ο Πρωθυπουργός για τη Βόρεια Εύβοια - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 07:50 Τι είπε ο Πρωθυπουργός για τη Βόρεια Εύβοια - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε από το LamiaReport για τη Βόρεια Εύβοια, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

«Δεν είναι δυνατόν να κλείσει η βόρεια Εύβοια τις πληγές της μέσα σε ένα χρόνο, αλλά έχουν γίνει πολλά...», ήταν η απάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ερώτηση που του έθεσε το Lamia Report κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το Lamia Report επικέντρωσε την ερώτησή του στην αποκατάσταση των συνεπειών των περσινών καταστροφικών πυρκαγιών ρωτώντας τον Πρωθυπουργό "αν είναι ικανοποιημένος από τη συνδρομή της Πολιτείας για την αποκατάσταση των περιοχών που επλήγησαν;" αλλά και "αν είμαστε προετοιμασμένοι για το φθινόπωρο και τυχόν πλημμυρικά φαινόμενα που μπορεί να παρατηρηθούν στις καμένες περιοχές;"

Ρωτήσαμε, τέλος, τον κ. Μητσοτάκη για την τουριστική κίνηση φέτος στη Βόρεια Εύβοια, μετά την επιπλέον ενίσχυση του Evia Pass καθώς και τις επόμενες κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας.

Δείτε στο βίντεο τι απάντησε ο Πρωθυπουργός:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση