Πανταχού παρούσα η Βασιλική Λάζου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 08:04 Πανταχού παρούσα η Βασιλική Λάζου

Ιστορικοί περίπατοι για μαθητές, ξεναγήσεις στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, κατάθεση στεφάνων, άρθρα, ομιλίες, παρουσιάσεις βιβλίων....η Λαμιώτισσα ιστορικός Βασιλική Λάζου τιμά με τον καλύτερο τρόπο όσους πολέμησαν για μια Ελλάδα ελεύθερη και δημοκρατική και αναδεικνύει τα διδάγματα του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα για τις νέες γενεές και όλους εμάς σήμερα.

Τελευταία την βλέπουμε όμως, όλο και πιο συχνά, και με μια άλλη της ιδιότητα. Εκτός από δραστήρια πρόεδρος των φίλων Μουσείου Εθνικής Αντίστασης εμφανίζεται όλο και πιο συχνά ως ενεργό στέλεχος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας στην πρώτη γραμμή του πολιτικών και κοινωνικών δράσεων του κόμματος στην περιοχή μας.

Το Lamia Report έχει εδώ και καιρό δημοσιεύσει την πληροφορία ότι έχει καταθέσει υποψηφιότητα για βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αναμένει την ολοκλήρωση των διαδικασιών του κόμματος για να το επισημοποιήσει

Αν όντως επιβεβαιωθεί η πληροφορία μας θα πρόκειται για μια πραγματικά αξιόλογη υποψηφιότητα από έναν επιστήμονα που προσφέρει πολλά στον τόπο μας και έχει τα προσόντα για να προσφέρει ακόμα περισσότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση