Αναβάλλεται η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2023 20:40 Αναβάλλεται η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λαμία

Αλλάζει και η ημερομηνία των εκλογών.

Το πρόγραμμα της Κυβέρνησης με το οποίο θα πηγαίναμε στις εκλογές, άλλαξε μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η Κυβέρνηση αυτή τη στιγμή έχει την ευθύνη να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη στιγμή για τη χώρα και δεν είναι δυνατόν αυτό να γίνει έχοντας προκηρύξει εκλογές.

Έτσι, εκτός από την ημερομηνία των εκλογών, αλλάζει συνολικά και το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και η προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη 7 Μαρτίου επίσκεψή του στη Λαμία - η τελευταία όπως αναφερόταν πριν την προκήρυξη των εκλογών - αναβάλλεται.

Όπως όλα δείχνουν οι εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν στις 9 Απριλίου, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, και οι πληροφορίες λένε ότι ο Πρωθυπουργός ακόμη δεν έχει αποφασίσει ποια θα είναι η ημερομηνία διεξαγωγής.

Φυσικά δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές, αφού λόγω του Πάσχα, αλλά και των Πανελλαδικών εξετάσεων, τα περιθώρια στενεύουν πάρα πολύ, γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση