Σε ποιους έδωσε "διπλά συγχαρητήρια" ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 09:20 Σε ποιους έδωσε "διπλά συγχαρητήρια" ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Στις Πασχαλιάτικες Φιλανθρωπικές αγορές της πλατείας Πάρκου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος έκανε τις αγορές του μαζί με μέλη και φίλους του συνδυασμού του, ενισχύοντας το Φιλανθρωπικό έργο των Συλλόγων και των διοργανωτών.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου εντυπωσιάστηκε από τις δημιουργίες των μικρών μαθητών στο στο 1ο Πασχαλινό «Παζάρι» λέγοντας ότι «αξίζουν διπλά συγχαρητήρια στους μικρούς μαθητές για όλα όσα ετοίμασαν παράλληλα με τις τόσες πολλές υποχρεώσεις τους με τη βοήθεια των γονέων τους. Πιστεύω στα παιδιά και πάντα θα βρίσκομαι δίπλα τους σε ό, τι χρειαστούν....»

Διαβάστε τη σχετική ανάρτηση - δήλωση του Πανουργιά Παπαϊωάννου:

«Το πρωινό μας σήμερα ήταν γεμάτο χρώμα, γλυκιές δημιουργίες και αληθινά χαμόγελα!

Λίγες ώρες πριν την Μεγάλη Εβδομάδα είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε υπέροχα εδέσματα και να προμηθευτούμε ξεχωριστά, χειροποίητα δώρα για τους αγαπημένους μας φτιαγμένα με πολύ μεράκι. Συγχαρητήρια στον σύλλογο «Συν στον Άνθρωπο», σε όλους τους συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων της πόλης που συμμετείχαν αλλά και στον σύλλογο Γυναικών Μεξιατών για τις μοναδικές δημιουργίες.

Διπλά συγχαρητήρια στους μικρούς μαθητές για όλα όσα ετοίμασαν παράλληλα με τις τόσες πολλές υποχρεώσεις τους με τη βοήθεια των γονέων τους. Πιστεύω στα παιδιά και πάντα θα βρίσκομαι δίπλα τους σε ό, τι χρειαστούν....». αναφέρει στην ανάρτηση που έκανε στη σελίδα του στο Facebook o υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση