Στη δυτική Φθιώτιδα ο Νίκος Πάπουτσας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 17:23 Στη δυτική Φθιώτιδα ο Νίκος Πάπουτσας

Στο παζάρι της Μακρακώμης βρέθηκε την Κυριακή (09/04) ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στη Φθιώτιδα, Νίκος Πάπουτσας, προκειμένου να συναντηθεί με τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής αλλά και τους επισκέπτες που ταξίδεψαν στο δήμο της Δυτικής Φθιώτιδας συμμετέχοντας σε ένα έθιμο πολλών ετών που πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Όπως έγραψε σχετικά ο Νίκος Πάπουτσας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «η Κυριακή των Βαΐων σηματοδοτεί την αρχή των Αγίων Παθών και με αυτή αρχίζει η Μεγάλη Εβδομάδα. Γιορτάζεται η πανηγυρική είσοδος του Ιησού Χριστού στην Ιερουσαλήμ «μετά Βαΐων και κλάδων». Πληθώρα εθίμων γίνονται σε όλη την Ελλάδα αυτή την ημέρα, σηματοδοτώντας την θρησκευτική σημασία της. Σε ένα έθιμο πολλών ετών παραβρέθηκα σήμερα, στη Μακρακώμη».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση