Ο Νίκος Λαθύρης στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 12:39 Ο Νίκος Λαθύρης στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Θα είναι υποψήφιος όχι στη Φθιώτιδα, αλλά στον τόπο καταγωγής του, την Ευρυτανία.

Μεταξύ των ονομάτων που ανακοινώθηκαν από την Κουμουνδούρου για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, υπάρχει κι αυτό του Αντιστρατήγου ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος Νίκου Λαθύρη, ο οποίος διαμένει στη Λαμία και είναι πολύ γνωστός και από την επιτυχημένη καριέρα του στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Ο Νίκος Λαθύρης με καταγωγή από τον Άγιο Προκόπιο (Παλαιοκατούνα) Ευρυτανίας,θα είναι υποψήφιος μαζί με τον Μωυσή Μπερμπερή και τη Μαρία Βεντούρη, στις εκλογές στο γειτονικό νομό.

Σε ανάρτηση του στο Facebook, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στην Ευρυτανία αναφέρει πως αποδέχθηκε «με χαρά και αίσθημα ευθύνης την πρόταση να είμαι υποψήφιος στην Ευρυτανία για δεύτερη φορά στις βουλευτικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία. Τον πολιτικό χώρο που αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη και ρεαλιστική πολιτική πρόταση...»

Στην ανάρτησή του, που συνοδεύεται από φωτογραφία του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Λαθύρης ευχαριστεί «τον Πρόεδρό μας, τα όργανα και τις οργανώσεις του κόμματος για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν» διαβεβαιώνοντας πως «έχω μάθει να δίνω μάχες στη ζωή μου. Και αυτήν την μάχη της νίκης των πολλών θα την δώσουμε όλοι μαζί...»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση