Με Στέλιο Κανέλλο κλείνει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 08:25 Με Στέλιο Κανέλλο κλείνει το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Φθιώτιδα

Ο Στέλιος Κανέλλος, δικηγόρος και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας θα είναι τελικά ο έκτος υποψήφιος  που θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στη Φθιώτιδα για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου. 

Το όνομα του Λαμιώτη δικηγόρου είχε συζητηθεί για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο, οι πρόσφατες όμως εξελίξεις, μετά την απόφαση του Θέμη Χειμάρα να μην συμμετέχει, φέρνουν το Στέλιο Κανέλλο στη γαλάζια λίστα.

Τη συμμετοχή του έκανε γνωστή, μέσω του Facebook, ο ίδιος ο Στέλιος Κανέλλος σημειώνοντας:

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας με την Νέα Δημοκρατία. 

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Παράταξης και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή και την εμπιστοσύνη. Ευχαριστώ όλους σας για την αγάπη και την διαχρονική στήριξη.

Είναι ώρα ευθύνης, είναι ώρα αγώνα. Για μια αυτοδύναμη πατρίδα με μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. 
Μπορούμε. Μαζί. Και θα πετύχουμε
».

Στη Φθιώτιδα θα είναι λοιπόν υποψήφιοι: Οι υπουργοί Χρήστος Σταϊκούρας και Γιάννης Οικονόμου, οι βουλευτές Γιώργος Κοτρωνιάς και Ελένη Μακρή - Θεοδώρου, ο Στέλιος Κανέλλος και η Βασιλική Σίμου - Παλαιολόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση