Βασιλική Λάζου: Στο επίκεντρο της πολιτικής μας η αντιμετώπιση της δημογραφικής κρίσης, ιδιαίτερα της Δυτικής Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2023 23:12 Βασιλική Λάζου: Στο επίκεντρο της πολιτικής μας η αντιμετώπιση της δημογραφικής κρίσης, ιδιαίτερα της Δυτικής Φθιώτιδας

Τον Άγιο Γεώργιο και τον Τυμφρηστό επισκέφτηκε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Βασιλική Λάζου.

Μαζί με μέλη της οργάνωσης μελών Μακρακώμης, μοιράσαμε φυλλάδια με τις 6 θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και συζητήσαμε με τους κατοίκους για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Το κυριότερο είναι η αντιμετώπιση της δημογραφικής κρίσης της περιοχής.

Όλοι μάς επισήμαναν ότι δεν υπάρχει πια νέος κόσμος στα χωριά. Τα σχολεία κλείνουν, υπηρεσίες, όπως τα ταχυδρομεία, μεταφέρονται μόνο στις πόλεις και τα χωριά μας μένουν έρημοι τόποι. Πώς θα παραμένουν οι νέοι στον τόπο μας, αν δεν δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, αν δεν φροντίσουμε πραγματικά τη γεωργία, την κτηνοτροφία και την ήπια τουριστική ανάπτυξη; Έχουμε έναν εξαιρετικής ομορφιάς τόπο με πολλές ανεκμετάλλευτες δυνατότητες.


Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Λάζου επισκέφτηκε και τα χωριά Πτελέα και Βίτωλη. Παραβρέθηκε σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστρίου στην πλατεία του χωριού με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του συνταξιούχου δασκάλου κ. Βασίλη Κανέλλου για την ιστορία του χωριού. Συγχαρητήρια στα παιδιά του χορευτικού και στην πρόεδρο και το ΔΣ του συλλόγου για τις ενδιαφέρουσες δράσεις τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση