Η φωτογραφία του Κώστα Αποστολόπουλου στο Μουσείο της ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 07:46 Η φωτογραφία του Κώστα Αποστολόπουλου στο Μουσείο της ΑΕΚ

Ανήμερα των γενεθλίων του και 19 χρόνια μετά από την κατάκτηση της κορυφής του Έβερεστ.

Ένα ξεχωριστό δώρο για τα γενέθλια του, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, έλαβε ο Λαμιώτης Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας & Αλιευτικής Πολιτικής Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Αποστολόπουλος.

Ο Κώστας Αποστολόπουλος ήταν μέλος της περίφημης «Hellas Everest», της αποστολής που πάτησε την υψηλότερη κορυφή του κόσμου στα 8.848 μέτρα από τη Βόρεια πλευρά.

Πετυχαίνοντας αυτό που μέχρι πρότινος ήταν ακατόρθωτο για Έλληνες, έβγαλε φωτογραφία με το κασκόλ της ΑΕΚ αφιερώνοντας την προσπάθειά του, μεταξύ άλλων, στους ξεριζωμένους που δημιούργησαν την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως (1924).

Τότε το ημερολόγιο έγραφε 18 Μαΐου 2004. Τώρα 19 χρόνια μετά, ανήμερα των γενεθλίων του Αντιπεριφερειάρχη, η φωτογραφία παίρνει τη θέση της στο μουσείο του νέου γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας και ο ίδιος συγκινημένος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ένωσης Δημήτρη Μελισσανίδη, παρουσία του Λαμιώτη Υπουργού Οικονομικών και υποψήφιου Βουλευτή Φθιώτιδας και γνωστού ΑΕΚτζή Χρήστου Σταϊκούρα.

«19 χρόνια μετα την πρώτη επιτυχημενη Ελληνική ορειβατικη αποστολή,  στην κορυφή του κόσμου, μια φωτογραφία βρήκε την θέση που της αξιζει στο μουσείο του γηπέδου της Ν. Φιλαδέλφειας, κατά την πρώτη χρονιά λειτουργίας του!!!

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κυριο Δημήτρη Μελισσανιδη!!

Ένα ξεχωριστό δώρο για τα γενέθλια μου.

Σας ευχαριστώ όλους για τις άπειρες και εγκαρδιες ευχές !!!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση