Εκκάρα και Σοφιάδα επισκέφθηκε ο Γιάννης Οικονόμου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 11:14 Εκκάρα και Σοφιάδα επισκέφθηκε ο Γιάννης Οικονόμου

Σε χωριά της περιοχής του Δομοκού βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννη Οικονόμου.

Δείτε τη σχετική ανάρτησή του:

«Βρέθηκα σήμερα στην Εκκάρα και τη Σοφιάδα και μιλήσαμε με τους κατοίκους που με υποδέχθηκαν, τους αγρότες και τους παραγωγούς μας για ζητήματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα, τις συντάξεις και την καθημερινότητα τους.

Συζητήσαμε για τα πολλά που έγιναν αυτήν την τετραετία, για τα προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν και για τις προτεραιότητες της πολιτικής, οι οποίες πρέπει να απαντούν στα ουσιαστικά ζητήματα των πολιτών της χώρας και ιδιαίτερα των κατοίκων της ελληνικής Περιφέρειας, των χωριών του τόπου μας.

Με σχέδιο, με τεχνογνωσία, με βούληση, ακούγοντας τους πολίτες, προχωράμε #πάντα_μπροστά_τώρα_πιο_δυνατά!»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση