Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Κώστας Κερπινιώτης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Μαΐου 2023 07:42 Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Κώστας Κερπινιώτης

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη του Δημάρχου «Περήφανη Πόλη» κατέθεσε πριν την έναρξη της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ο πρώην Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για τα Κοιμητήρια Κωνσταντίνος Κερπινιώτης.

Στην επιστολή του, αφήνει αιχμές για τις συμπεριφορές «συναδέλφων» του που εμπόδιζαν το έργο του στα Κοιμητήρια, ενώ ανάλογη στάση αναφέρει ότι αντιμετώπισε και τους τελευταίους μήνες που είχε θέση απλού δημοτικού συμβούλου.

Ωστόσο παραμένει ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος συναισθανόμενος την υποχρέωση που έχει έναντι όσων τον τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και όσους συμπορεύονται για έναν καλύτερο δήμο.

Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης:

«Κε Πρόεδρε,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να ανεξαρτητοποιηθώ από τη δημοτική παράταξη «Περήφανη Πόλη», στην οποία είναι επικεφαλής ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος.

Εδώ και αρκετό καιρό, έχω διαφωνήσει με επιλογές της δημοτικής αρχής και έχω ενημερώσει τον κ. Δήμαρχο για πρακτικές που εμπόδιζαν τη λειτουργία μου ως Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για τα Κοιμητήρια. Μέχρι τώρα με γνώμονα πάντα το καλό του δημότη και γενικότερα του συνόλου, πάντα παραμέριζα τα δικά μου προβλήματα και έκανα ότι μπορούσα για να φέρνω εις πέρας την αποστολή μου και κατά γενική ομολογία τα Κοιμητήρια μας έγιναν πρότυπα για όλη την Περιφερειακή Ενότητα.

Αυτό μάλλον ενοχλούσε παρά χαροποιούσε κάποιους «συναδέλφους». Κάπως έτσι η παραίτησή μου τον περασμένο Δεκέμβριο από τη συγκεκριμένη θέση, ήρθε αναπόφευκτα, καθώς μόνο ως συνεργάτης και συνοδοιπόρος δεν αντιμετωπιζόμουνα.

Στους τελευταίους τέσσερις μήνες από τη θέση του απλού δημοτικού συμβούλου παρατήρησα και πάλι συμπεριφορές, που κατά την άποψή μου, δε συνάδουν με τη αρχική διακήρυξη της «Περήφανης Πόλης». Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι μέλος της συγκεκριμένης παράταξης και αυτοδίκαια απομακρύνομαι και από τις θέσεις ευθύνης που μου είχαν ανατεθεί ως μέλος της.

Στη διάθεση επίσης του ΔΣ της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Παρέμβαση», βρίσκεται και η παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου της. Ευτύχησα ωστόσο να δω τα άξια στελέχη του «Βοήθεια στο σπίτι» να αποκτούν μόνιμη θέση αφού κάλυπταν επί πολλά έτη πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Τέλος μετά από πολλή σκέψη δηλώνω ότι θα παραμείνω ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος συναισθανόμενος την υποχρέωση που έχω αναλάβει έναντι όσων με τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και για όσους στην πορεία υποστήριξαν τα πιστεύω μου και έγιναν κι εκείνοι συνοδοιπόροι για έναν καλύτερο Δήμο.

Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Ν. Κερπινιώτης»
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση