Γ. Οικονόμου από Μακρακώμη: «Το μήνυμά σας για τη νέα μεγάλη νίκη της ΝΔ ήταν ξεκάθαρο»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 13:23 Γ. Οικονόμου από Μακρακώμη: «Το μήνυμά σας για τη νέα μεγάλη νίκη της ΝΔ ήταν ξεκάθαρο»

Σήμερα στις 7:30' ο Γιάννης Οικονόμου θα μιλήσει σε συνάντηση με παλαιά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα.

Στην Μακρακώμη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα Γιάννης Οικονόμου, όπου μίλησε στην κεντρική πλατεία και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και με αρκετούς κατοίκους της περιοχής.

«Σας ευχαριστώ για την έντονη και μαζική παρουσία σας, χθες βράδυ, στη Μακρακώμη.

Το μήνυμά σας για τη νέα μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, αυτή την Κυριακή 25 Ιουνίου, ήταν ξεκάθαρο και αντήχησε δυνατά.

Αυτό το μήνυμα θα στείλουν ακόμη πιο εμφατικά και ηχηρά οι υπόλοιποι συμπολίτες μας στη Φθιώτιδα και όλη την Ελλάδα προσερχόμενοι μαζικά στις κάλπες.

Για την ασφαλή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, με Πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τη Φθιώτιδα να έχει ισχυρή φωνή στην αυτοδύναμη Ελλάδα της επόμενης μέρας.», δήλωσε αμέσως μετά ο Γιάννης Οικονόμου.

Πρόγραμμα του Υποψηφίου Βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Οικονόμου, για σήμερα Πέμπτη 22 Ιουνίου

15:00 Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM 97,8» και τον Νίκο Στραβελάκη.

19:30 Ομιλία σε συνάντηση με παλαιά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση