Αέρας αλλαγής φυσάει στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 09:40 Αέρας αλλαγής φυσάει στο Δήμο Καμένων Βούρλων

 Ο νυν Δήμαρχος που νόμιζε ότι θα βγει από την πρώτη Κυριακή είδε το 64,46% των δημοτών να του γυρνάει την πλάτη.

Ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής σελίδας για το Δήμο Καμένων Βούρλων έστειλαν οι κάτοικοι στις χθεσινές εκλογές, "προσγειώνοντας ανώμαλα" τον Γιάννη Συκιώτη, που βρίσκεται πλέον στο καναβάτσο.

Όπως θα δείτε παρακάτω και στα τελικα αποτελέσματα του Υπουργειου Εσωτερικών ο νυν Δήμαρχος πήρε μόλις 170 ψηφοδέλτια παραπάνω από τον δεύτερο που είναι ο Ηλίας Κυρμανίδης.

Πιο συγκεκριμενα ο Γιάννης Συκιώτης πήρε ποσοστό 35,53% (2.795 ψήφους), ενώ ο Ηλίας Κυρμανίδης πήρε 33,37% (2.645 ψήφους). 

Πολύ καλά πήγε και ο Γιάννης Πλατανιάς που συγκέντρωσε ποσοστό 28,78% (2.264 ψήφους), ενώ ο Γιάννης Ηλιόπουλος πήρε ποσοστό 2,31% (182 ψήφους).

Όλα λοιπόν θα κριθούν την επόμενη Κυριακή στη μονομαχία Συκιώτη - Κυρμανίδη, με τον δεύτερο να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, αφού οι ψηφοφόροι έχουν βγάλει τις όποιες υποχρεώσεις είχαν σε προσωπικό επίπεδο για σταυρούς στους δημοτικούς συμβούλους και τώρα θα αποφασίσουν ποιος είναι ικανότερος για Δήμαρχος την επόμενη πενταετία.

Δεν γνωρίζουμε αν μπορεί να κάνει κάποια μαγικά ο νυν δήμαρχος για να αντιστρέψει το κλίμα, πάντως ο αέρας αλλαγής που έχει φυσήξει στην περιοχή είναι πολύ δύσκολο να ανακοπεί.

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα από το Υπουργείο Εσωτερικών για το Δήμο Καμένων Βούρλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση