Το "Ευχαριστώ" και η δέσμευση του Ηλία Σανίδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 11:27 Το "Ευχαριστώ" και η δέσμευση του Ηλία Σανίδα

Ο Ηλίας Σανίδας είναι ο πρώτος των πρώτων σε όλη τη Στερεά Ελλάδα, αφού άγγιξε τους 10.000 σταυρούς στο Νομό Φθιώτιδας (9.795 και λείπουν ακόμα δυο εκλογικά τμήματα).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας στο ευχαριστήριο μήνυμά του μεταξύ άλλων αναφέρει: «Μας ενώνει πάντα η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων του Νομού μας και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι κοντά σας με εργατικότητα και συνέπεια. Το ταξίδι που ξεκίνησε συνεχίζεται...»

Διαβάστε ολόκληρο το Ευχαριστήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα, για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Φίλες και φίλοι,

Οι πολίτες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας πίστεψαν τον Φάνη Σπανό και την παράταξη «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» δίνοντας μια νίκη που διατηρεί ανοιχτό το δρόμο για το μεταρρυθμιστικό και αναπτυξιακό πρόγραμμα της παράταξής μας με συνέπεια και σταθερότητα.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Φθιωτείς και μέσα από την καρδιά μου, επιθυμώ να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε μαζί.

Ευχαριστώ όλους και όλες σας, που με πιστέψατε και με εμπιστευθήκατε ως άνθρωπο και ενεργό πολίτη, και με τιμήσατε με την ψήφο και την εκτίμησή σας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους και συνεργάτες, που με στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις, σε αυτό τον πολύ σύντομο αλλά όμορφο αγώνα.

Μας ενώνει πάντα η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων του Νομού μας και δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι κοντά σας με εργατικότητα και συνέπεια.

Το ταξίδι που ξεκίνησε συνεχίζεται..

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Με εκτίμηση,

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας
Ηλίας Κ. Σανίδας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση