Μετά τη θύελλα στο Συνέδριο ο Κασσελάκης κάλεσε τους βουλευτές για ποτό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 20:50 Μετά τη θύελλα στο Συνέδριο ο Κασσελάκης κάλεσε τους βουλευτές για ποτό

Μετά από τη θυελλώδη σημερινή, τελευταία ημέρα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ και την απόφαση το κόμμα να μην πάει σε εκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για ποτό απόψε το βράδυ σε μπαρ στην Αθήνα.

Σε μία προσπάθεια να δείξει πως το κόμμα παραμένει ενωμένο για την επόμενη ημέρα ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να καλέσει την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για ποτό.

Πρόσκληση για ποτό 

Συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έστειλαν sms στους βουλευτές του κόμματος με την πρόσκληση για ποτό.

«Ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης σας καλεί για ένα ποτό στο Kuko’s the bar, Καλαμιώτου 4, Αθήνα, απόψε Κυριακή 25/2 στις 20:30. Θα χαρεί πολύ να σας δει από κοντά».

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι από τους βουλευτές θα πάνε στο ποτό, ποιοι θα είναι δικαιολογημένα απόντες και ποιοι δεν θα παρευρεθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση