Στέφανος Κασσελάκης στη Θήβα: Η αγκαλιά με μια «μικρή πριγκίπισσα» και οι βόλτες με το Γιάννη Σαρακιώτη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2024 08:01 Στέφανος Κασσελάκης στη Θήβα: Η αγκαλιά με μια «μικρή πριγκίπισσα» και οι βόλτες με το Γιάννη Σαρακιώτη

Μια βόλτα στην πόλη της Θήβας, έχοντας στο πλευρό του και το Συντονιστή των Τομέων Κοινοβουλευτικού Έργου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Σαρακιώτη, επέλεξε να κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης πριν περάσει το κατώφλι του Στρατοπέδου το μεσημέρι της Παρασκευής (15.03.2024) προκειμένου να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

 

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με το newsit.gr, με ένα πλατύ χαμόγελο και ιδιαίτερα ευδιάθετος περπάτησε στην πόλη της Θήβας πριν μπει στο στρατόπεδο, έκανε μια σύντομη ομιλία και δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν.Ήταν ένα μικρό κοριτσάκι ντυμένο πριγκίπισσα που έβαλε τα κλάματα γιατί ήθελε να τον πλησιάσει, με τον Στέφανο Κασσελάκη να το φέρνει ο ίδιος δίπλα του, προσφέροντάς του μία μεγάλη αγκαλιά.

 

 

Δεν έλειψαν τα ψώνια της τελευταίας στιγμής μπαίνοντας σε ένα κατάστημα οπτικών για να αγοράσει φακούς επαφής, δέχτηκε πολλές ευχές από τον κόσμο, ενώ είχε και μια γλυκιά συνομιλία με μια «μικρή πριγκίπισσα».

 

 

Οι selfies είχαν την τιμητική τους, ακόμα και με μαθητές και είχε παράλληλα μια ιδιαίτερη συνομιλία με ένα μικρό αγόρι.

Η παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων κατά την σύντομη παραμονή του στη Θήβα ήταν έντονη και με χαμόγελο απαντούσε σε όλους, αν και έδειχνε βιαστικός.

 

 

Παρά την πίεση του χρόνου δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί και ένα καφέ στην πόλη της Θήβας μαζί με πατέρα του, τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Επέλεξε, μάλιστα, να πιουν καφέ και μπύρα, παρέα με το Συντονιστή των Τομέων Κοινοβουλευτικού Έργου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Σαρακιώτη και τη βουλευτή Βοιωτίας Γιώτα Πούλου.

 

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε και σε πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στην πόλη της Θήβας με τον ίδιο μάλιστα να κρατά στα χέρια του ένα πανέμορφο σκυλάκι. «Τιμή μας που ήρθες να υπηρετήσεις στη Θήβα», του είπαν κάποιοι.

 

 

Σχολίασε μάλιστα και το θέμα της ημέρας, την απομάκρυνση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ: «Η παραίτηση της κυρίας Ασημακοπούλου και άλλων στελεχών του υπουργείου Εσωτερικών εγείρει πολλά ερωτήματα για το πώς λειτουργεί το υπουργείο και η κυρία Κεραμέως», είπε για να συμπληρώσει. «Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αυτή η κατάσταση, υπάρχει μία εναλλακτική στον τόπο μας, χτίζουμε κάθε μέρα σοβαρές προτάσεις».

Δείτε το βίντεο από την υποδοχή:

 

 

Δείτε το βίντεο από το κατάστημα:

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση