5ο Street Food Festival στην Παύλιανη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 08:20 5ο Street Food Festival στην Παύλιανη

Το 5ο Street Food Festival της Παύλιανης είναι γεγονός!

Την Τετάρτη, 9 Αυγούστου, από τις 19:30, για πέμπτη συνεχή χρονιά, το ορεινό χωριό της Φθιώτιδας με τους μερακλήδες χωριανούς του, θα υποδεχτεί ντόπιους και επισκέπτες με γεύσεις από την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ινδία, την Αμερική και την Ελλάδα.

Από το σκηνικό φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα δροσιστικά κοκτέιλς και μουσική από DJ στο γραφικό δρόμο της Παύλιανης.

Τι κάνει σπουδαία τη συγκεκριμένη εκδήλωση; Η ψυχή και το μεράκι των εθελοντών που συνεισφέρουν για την προετοιμασία και τη διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών της Παύλιανης.

Το 5ο Street Food Festival όπως κάθε χρόνο, διοργανώνεται από το Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Παυλιανιτών με την υποστήριξη της τοπικής κοινότητας Παύλιανης, του Δήμου Λαμιέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους χορηγούς μας Bacardi, Kοπάνης Α.Ε., Ζωγράφος Κ & ΣΙΑ, Όλυμπος, Κόκκινος, Ζαχάρης energy, Αφοί Αγγελή.

Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, λεωφορεία του Δήμου θα μεταφέρουν το κοινό από την είσοδο του χωριού στο σημείο διεξαγωγής του Street Food Festival και η Δημοτική Αστυνομία θα φροντίζει για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Ανακοινώσεις σχετικά με όλες τις εκδηλώσεις της Παύλιανης αναρτώνται στο Facebook: Pavliani.info

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση