Πήρε Προδρόμου ο Έσπερος

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023 19:29 Πήρε Προδρόμου ο Έσπερος

Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Έσπερος ΓΣ Λαμίας, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Προδρόμου.

Ο Γιάννης Προδρόμου αγωνίζεται στην θέση του forword και κατά την φετινή περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα ΑΠ.Α.Σ. Νάξου ‘’Τα Φανάρια’’, στο πρωτάθλημα της Β’Εθνικής Κατηγορίας.

Πρόκειται για αθλητή υψηλού επιπέδου με μεγάλη αγωνιστική εμπειρία, σύμφωνα με τη διοίκηση του Λαμιώτικου συλλόγου, μιάς και έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια σε ομάδες της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και διακρίνεται για την δυναμική του παρουσία ,το πάθος του, την ευχέρειά του στο σκοράρισμα και την μαχητικότητά του στα αμυντικά του καθήκοντα.

«Φρονούμε ότι θα βοηθήσει αποτελεσματικά την ομάδα μας ,ώστε να φθάσουμε με επιτυχία στους φετινούς στόχους μας», σημειώνει το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ που ευχαριστεί την ομάδα ΑΠ.Α.Σ.Νάξου ‘’Τα Φανάρια’’ , που επέτρεψε την μετακίνηση ενός βασικού της παίκτη.

«Καλώς Όρισες Γιάννη και σου ευχόμαστε υγεία σε σένα και στην οικογένειά σου…».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση