Λαμία: Νίκη και μόνο νίκη κόντρα στον ΟΦΗ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 12:42 Λαμία: Νίκη και μόνο νίκη κόντρα στον ΟΦΗ

«Μονόδρομος» αποτελεί η νίκη για τον ΠΑΣ Λαμία στο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ που θα ξεκινήσει στις 17:00’ στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος».

Το γεγονός ότι η Φθιωτική ομάδα έχει βρεθεί στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά και το ότι οι Κρητικοί που μέχρι πρότινος ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού, έχουν ξεφύγει στους 8 βαθμούς, κάνουν  την αποστολή να είναι μία και μοναδική: Το «τρίποντο».

Ειδικά αν σκεφθεί κανείς ότι στα εναπομείναντα παιχνίδια μόνο ένα ακόμη είναι με ομάδα εκτός εξάδας (Παναιτωλικός) κι αυτό εκτός έδρας!

Ο ΠΑΣ Λαμία είναι η μοναδική ομάδα στην κατηγορία με μόνο μία νίκη και η μοναδική ομάδα με μονοψήφιο αριθμό τερμάτων που εξηγεί ως ένα σημείο και την άσχημη βαθμολογική της θέση.

Ο Σάββας Παντελίδης μετά από αρκετούς πειραματισμούς και πολλές μετεγγραφές, φαίνεται να καταλήγει σε ένα σχήμα όπου πρώτη αποστολή εξακολουθεί να είναι το μηδέν στα μετόπισθεν, αναζητώντας από κει και πέρα λύση στο σκοράρισμα.

Απέναντι στον ΟΦΗ η παράδοση δεν είναι άσχημη, καθώς δύο από τις έξι φορές έχει επικρατήσει η Λαμία, ενώ και στο Ηράκλειο υπάρχουν νίκες και η τελευταία ισοπαλία στον α’ γύρο.

Οι παίκτες που θα διεκδικήσουν σήμερα το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΟΦΗ είναι οι:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Πάβλοβετς, Κορνέζος, Αμπάντα, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Τσιλούλης, Βασιλακάκης, Ασκόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μανούσος, Καραμάνος, Βέργος, Ρόμανιτς.

Τις παραπάνω… «εκπλήξεις», καθώς μετά από καιρό βλέπουμε τους Βασιλακάκη και Καραμάνο, εξισορροπούν οι απουσίες των Μπεχαράνο, Ντε Νινσέντι και Αντέτζο, επιβεβαιώνοντας ότι για να αποκτηθούν κάποιοι νέοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αδειάσουν θέσεις στο ρόστερ. Εκτός είναι επίσης ο τιμωρημένος Στάνκο αλλά και ο Τόσιτς που πρόλαβε να παίξει λίγα λεπτά κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Να σημειώσουμε τέλος ότι η 22η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League είναι αφιερωμένη στον αγώνα ευαισθητοποίησης όλων των φιλάθλων, ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης, αλλά και στήριξης των παιδιών που νοσούν από καρκίνο, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα του Καρκίνου Παιδικής Ηλικίας (15 Φεβρουαρίου).

Σε συστηματική συνεργασία με το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» και το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος «ΛΑΜΨΗ», η Super League και όλες οι ομάδες που την απαρτίζουν, στέλνουν ένα μήνυμα:

“Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας ΜΠΟΡΕΙ να ιαθεί”

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση