ΠΑΣ Λαμία: Αποστολή εκτός έδρας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 09:06 ΠΑΣ Λαμία: Αποστολή εκτός έδρας

Κόντρα στον Ευρωπαίο και πρώτο στη βαθμολογία Ολυμπιακό η ομάδα του Βόκολου κυνηγώντας το αήττητο…

Εξαιρετικά ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Λαμία, με συγκομιδή τεσσάρων βαθμών σε δύο αγώνες, μετά από πολύ καλές εμφανίσεις κόντρα σε Βόλο και Άρη.

Η 3η αγωνιστική περιλαμβάνει μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και το παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο και με αέρα Ευρωπαίου, Ολυμπιακό (Κυριακή 03/09 στις 20:00’).

Αν και τέτοια παιχνίδια δεν είναι στο πρόγραμμα των επαρχιακών ομάδων, οτιδήποτε πάρει η Λαμία σε αυτό είναι καλοδεχούμενο και ίσως αποδειχτεί υπερπολύτιμο στην πορεία.

Η Λαμία που δε θα είναι η ομάδα που θα έχει το άγχος, καθώς ο Ολυμπιακός είναι αυτός που πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να κερδίζει οποιαδήποτε ομάδα στην έδρα του και ειδικά από το 2ο γκρουπ δυναμικότητας με τις οποίες δεν έχει κανένα περιθώριο για απώλειες.

Αντίθετα οι «κυανόλευκοι» χωρίς άγχος θα αναζητήσουν μια καλή εμφάνιση και ότι προκύψει.

Από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Βόκολος απουσιάζει ο τιμωρημένος Σιμόν, θύμα της διαιτησίας του Βεργέτη, αλλά και ο Τόσιτς που είχε μπει αλλαγή στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιαννούτσος, που ήταν στις δύο προηγούμενες 20αδες χωρίς να αγωνιστεί.

Όπως το συνηθίζει ο Έλληνας τεχνικός ανακοινώθηκαν 22 ονόματα μαζί με τους τρεις τερματοφύλακες:

Νάγκι, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Παύλοβετς, Κορνέζος, Βασιλαντωνόπουλος, Νούνιες, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Μάλτσι, Τσιλούλης, Στάνκο, Μούλα, Λόνγκο, Καρλίτος, Λέικ, Ακούνια, Κοντονίκος, Τσούκαλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση