Στο Αγρίνιο η Λαμία για ένα θετικό αποτέλεσμα χωρίς άγχος

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 17:00 Στο Αγρίνιο η Λαμία για ένα θετικό αποτέλεσμα χωρίς άγχος

Σε μια «φιλόξενη» έδρα δοκιμάζεται η Λαμία στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον γνώριμο Παναιτωλικό (17:30’) σε ένα γήπεδο που μετρά 3 νίκες σε 9 παιχνίδια, ενώ έχει αποσπάσει και 4 ισοπαλίες!

Όπως και στο παιχνίδι με την Κηφισιά, ο Έλληνας τεχνικός δεν ανακοίνωσε αποστολή και ελπίζουμε να αποδειχτεί και πάλι γούρικο!

Βασικό στοιχείο στο προηγούμενο ματς με την Κηφισιά, ήταν ότι η ομάδα φάνηκε να αντιδρά και να μην επηρεάζεται από το άσχημο ξεκίνημα. Σημαντικό ρόλο λοιπόν παίζει η ψυχολογία και η αποβολή του άγχους. Ίσως ο στόχος της 6ης θέσης να βάρυνε σε προηγούμενα παιχνίδια τα πόδια των παικτών, αν σκεφτεί κανείς όμως ότι ο αρχικός στόχος ήταν η σωτηρία, η ομάδα πηγαίνει κάτι περισσότερο από καλά και χωρίς άγχος οι παίκτες της πρέπει να αντιμετωπίσουν κάθε παιχνίδι από δω και πέρα και στο τέλος να κάνουν ταμείο.

Στο σημερινό παιχνίδι, αν κάποια ομάδα πρέπει να αγχώνεται είναι ο Παναιτωλικός. Η Λαμία ότι πάρει από αυτό το παιχνίδι είναι θετικό. Με την ισοπαλία μένει +10 πάνω από τους Αγρινιώτες και ίσως +12 από την «ουρά». Άρα αν έρθει και το «τρίποντο» οι συνθήκες γίνονται ακόμη καλύτερες για τη συνέχεια.

Στο ματς του πρώτου γύρου η Λαμία είχε επικρατήσει χάρη στο γκολ του Καρλίτος στο 7’ μετά από ασίστ του Λόνγκο.

Αυτή την εβδομάδα, η ομάδα αποδέσμευσε αρκετούς παίκτες (Νάγκι, Μούλα, Ακούνια και λίγο νωρίτερα Παύλοβετς), οι οποίοι πάντως σε χρόνο δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή. Το ρόστερ πάντως παραμένει ισχυρό, καθώς το καλοκαίρι ξεκίνησε με 37 συμβόλαια και ακόμη υπάρχουν στη διάθεση του Βόκολου 29 ποδοσφαιριστές (συμπεριλαμβανομένων των τραυματιών), όσοι είναι και οι παίκτες που έχουν αγωνιστεί έστω και ένα λεπτό (δεν έχουμε δει ακόμη τους Χατζηεμμανουήλ, Λαμπρόπουλο, Κοντονίκο, Γιαννοιύτσο και Τρόπουλο).

Διαιτητής του παιχνιδιού είναι ο Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας) με βοηθούς τους Χασάν Κούλα (Ξάνθης) και Νικόλαο Σάββα (Σερρών). 4ος Διαιτητής είναι ο Κωνσταντίνος Πουλικίδης και στο VAR οι Άγγελος Ευαγγέλου και Γιώργος Στεφανής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση