Την πίτα του έκοψε ο Α.Σ. Νηρηίδες Φθίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 16:23 Την πίτα του έκοψε ο Α.Σ. Νηρηίδες Φθίας

Με την παρουσία του Διοικητικού συμβουλίου, του τεχνικού team, φίλων των Νηρηίδων Φθίας αλλά και των «πρωταγωνιστριών» της ομάδας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και ο κος Σουρτζής Σπύρος.

Η κοπή πίτας πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο όμορφο περιβάλλον του ασφαλιστικού γραφείου του προέδρου του Αθλητικού Συλλόγου, Γιώργου Λύτρα, στην οδό Σατωβριάνδου 15 στην Λαμία.



Οι ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΦΘΙΑΣ με απόλυτη επιτυχία έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα τους, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε και ο αγιασμός της ομάδας για τη season 2023 -2024.

Ένα υπέροχο party, με όμορφη μουσική, πολλά δώρα αλλά και πολύ χορό, ακολούθησε για την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα.

«Για εμάς αυτός είναι ο στόχος μας από την αρχή, να νιώθουμε μεταξύ μας, μια οικογένεια… και πιστεύω τον έχουμε πετύχει σε μέγιστο βαθμό». είπε ο πρόεδρους του Α.Σ. Νηρηίδες Φθίας, Γιώργος Λύτρας.



 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση