Τον παικταρά του ΟΦΗ Πατρίκ Βουό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017 14:34 Τον παικταρά του ΟΦΗ Πατρίκ Βουό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία!

Ψυχρολουσία για τους Κρητικούς που έχασαν τον καλύτερο παίκτη τους - H ΠΑΕ Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιβοριανού επιθετικού Πατρίκ Βουό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τους "νεοφώτιστους" στη Super League.

Την πρώτη... σουπερλιγκάτη μεταγραφή πραγματοποίησε η Λαμία, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Πατρίκ Βουό, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, που αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στην Stoiximan.gr Football League με τη φανέλα του ΟΦΗ, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την Φθιωτική ομάδα.

Τη φετινή σεζόν ο 29χρονος στράικερ σημείωσε 18 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ σε 31 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις. Κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα, μεταξύ άλλων, της ΑΕΛ Λεμεσού, της Κοΐμπρα και της Ντιναμό Τιφλίδας.

Σοκ στον ΟΦΗ

Οι Λαμιώτες αιφνιδίασαν τον Κρητικό Σύλλογο και σε μια βραδιά έκλεισαν τη σπουδαία αυτή μεταγραφή. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του neakriti.gr ο ΟΦΗ χάνει τον καλύτερό του παίκτη ενόψει της νέας σεζόν, καθώς ήταν σίγουρο ότι ο Βουό θα μπορούσε να αποτελέσει μια από τις κολόνες που θα στηνόταν ο νέος ΟΦΗ.

Ο 30χρονος φορ έκανε φέτος μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΟΦΗ, σπάζοντας ατομικό ρεκόρ με τα 15 του γκολ σε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 γκολ σε 6 ματς στο Κύπελλο. Η Λαμία φρόντισε και τον δελέασε, ώστε να παίξει στη Super League και έτσι ο ΟΦΗ υπέστη ηχηρή ήττα...

H ανακοίνωση από την ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του ΙΒΟΡΙΑΝΟΥ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ DJILLY PATRICK VOUHO ο οποίος κατά  την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα του ΟΦΗ πετυχαίνοντας 18 γκολ σε 31 συμμετοχές».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση