Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ Λαμίας ΟΑΕΔ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 11:51 Προκήρυξη για την πρόσληψη ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ Λαμίας ΟΑΕΔ

Τα αποτελέσματα των υποψηφίων για τα προγράμματα του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς…

Ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς ζητεί με προκήρυξή του ο ΟΑΕΔ ια την υλοποίηση ενός (1) προγράμματος κατάρτισης  σαράντα (40) εργαζομένων του Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων αυτοκινήτων Λαμίας (Σ.Ι.Σ.Α.Λ.) του Νομού Φθιώτιδας.

Τίτλος του προγράμματος: «Διαχείριση Αποβλήτων στο χώρο Εργασίας», διάρκειας 30 ωρών.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, καλούνται να υποβάλουν αίτηση µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά έως και την ∆ευτέρα 08-04-2019, MONO µε συστηµένη επιστολή η µε ταχυµεταφορά και ώρα από 8:00 π.µ. έως 13:00 µ.µ..

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Εντωμεταξύ ανακοινώθηκε από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Υποψηφίων, τα αποτελέσματα για την υλοποίηση ενός (1) προγράμματος κατάρτισης 20 Μηχανικών, μελών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας του τμήματος Ανατολικής Στερεάς, με τίτλο: «Project Management για Μηχανικούς» (διάρκειας 20 ωρών, 1 τμήμα 20 άτομα) και για το πρόγραμμα «AutoCad 2D, 3D» (διάρκειας 40 ωρών, 1 τμήμα 20 άτομα)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com