Έκτακτο: Αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 10:27 Έκτακτο: Αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων

Δια περιφοράς οι συνεδριάσεις της Κοινωφελούς και της Οικονομικής Επιτροπής...

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων Γιώργος Κυροδήμος, αναβάλει την προγραμματισμένη για την Τετάρτη 18 Μαρτίου, 4η τακτική συνεδρίαση του ΔΣ.

Οι λόγοι είναι ανωτέρας βίας, ήτοι την ανάγκη να προστατευθούν άτομα που ανήκουν σε  ευπαθείς ομάδες (Δημοτικοί σύμβουλοι, δημότες, δημοτικοί υπάλληλοι) που συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, από την εξάπλωση του Κορονοϊού-Covid 19, όπως προβλέπεται και από τον κανονισμό λειτουργίας του οργάνου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης, μετά την άρση των λόγων αναβολής της, σύμφωνα με τα όσα ορίζει το άρθρο 3 παρ.10 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων.

Με πρωτοβουλία επίσης του Δημάρχου Θύμιου Καραΐσκου, η σημερινή συνεδρίαση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, καθώς και η προγραμματισμένη για την Τρίτη (17/3) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής θα γίνει διά περιφοράς (κατά τις προβλέψεις της παρ. 5 του άρθρου 67 και της παρ. 1 του άρθρου 167 του ν. 3852/2010 Α’ 87). Το ίδιο θα ισχύει από δω και πέρα για τις συνεδριάσεις των νομικών προσώπων και των λοιπών οργάνων του δήμου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση