Το έκανε το θαύμα της η μαμά από τη Λαμία που ράβει μάσκες για τα Νοσοκομεία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020 09:34 Το έκανε το θαύμα της η μαμά από τη Λαμία που ράβει μάσκες για τα Νοσοκομεία

Νέα προσφορά στο Νοσοκομείο Λαμίας με 100% βαμβακερές μάσκες που έχουν τη δυνατότητα προσθήκης φίλτρου για αποτελεσματικότερη προστασία…

316 μάσκες βαμβακερές πολλαπλών χρήσεων για προστασία τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, παρέδωσε στη Διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας η κα Γλυκερία Μαντή σε συνέχεια της προηγούμενης προσφορά της με άλλες 150 μάσκες μεμονωμένα προς το Νοσηλευτικό και Ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Ο καθένας σε αυτόν τον πρωτόγνωρο πόλεμο κατά του νέου κορωνοϊού, προσφέρει ότι μπορεί. Έτσι και αυτή η Λαμιώτισσα μητέρα, που έχει δύο παιδιά στην πρώτη γραμμή μάχης σε Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, προσφέρει την τέχνη της για την κατασκευή μασκών.

Οι μάσκες κατασκευάστηκαν από 100% διπλό βαμβακερό ύφασμα και διαθέτουν ειδική θήκη για την τοποθέτηση επιπλέον φίλτρου, για αύξηση της προστασίας που προσφέρουν.

Τα υφάσματα για τις μάσκες προσέφεραν οι κυρίες, Βιργινία Διώτη Κατσομήτρου, Καλπουζάνη Γιούλα και Μπάτσιαρη Δημητρα, αλλά και το κατάστημα Εν Λευκώ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 10 ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ. Τα λάστιχα ήταν προσφορά του κ. Λατσούδη Στάθη που διατηρεί ραφείο στην οδό Σατωβριάνδου στην Πόλη μας.

Σε όλους τους παραπάνω η κα Μαντή εκτός από το ευχαριστώ της απευθύνει και τις θερμότερες ευχές της για Καλή Ανάσταση, όπως και στους υπόλοιπους πολίτες για τους οποίους εύχεται υγεία και χρόνια πολλά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση