Λαμία: 12χρονοι με σουγιάδες έσκιζαν τα λάστιχα των αυτοκινήτων!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020 09:45 Λαμία: 12χρονοι με σουγιάδες έσκιζαν τα λάστιχα των αυτοκινήτων!

Τρεις πιτσιρικάδες που έσκιζαν λάστιχα με σουγιάδες συνέλαβε η αστυνομία. 

Δεν άργησαν να ταυτοποιηθούν οι δράστες των φθορών που σημειώθηκαν σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε περιοχές της Λαμίας από την αστυνομία.

Το πρωί της Τετάρτης (19/8) η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας δέχτηκε την καταγγελία από κατοίκους στην περιοχή στο ΔΑΚΛ και συγκεκριμένα από τις οδούς Μαλαμίδα (πρώην Σταδίου) και Ασκληπιού για εννέα (9) σκασμένα λάστιχα σε συνολικά οκτώ (8) αυτοκίνητα.

Επίσης το πρωί της Τετάρτης οι ιδιοκτήτες δυο ακόμη αυτοκίνητων βρήκαν τα λάστιχά τους σκασμένα στην οδό Σκληβανιώτη αυτή τη φορά. Δείτε τις επόμενες φωτογραφίες.

Το απόγευμα της ίδιας μέρα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης επενέβησαν σε καινούριο περιστατικό στη νότια Λαμία (κοντά στην οδό Ταϋγέτου), όπου ο παθών έδωσε περιγραφή για τρία παιδιά που ήταν κοντά στο αυτοκίνητό του.

Οι αναζητήσεις έφεραν αποτέλεσμα και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις ανήλικους που είχαν μαζί τους σουγιάδες, ενώ στη συνέχεια φέρεται να ομολόγησαν τους βανδαλισμούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για τρεις 12χρονους, δύο Αλβανούς υπηκόους και έναν Βούλγαρο που αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, κατά συναυτουργία, και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Επιπλέον, συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί (γονείς των ανήλικων), για παραμέληση της εποπτείας τους, ενώ διαπιστώθηκε επίσης ότι ένας εκ των ανηλίκων, καθώς και ο γονέας του, στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής τους στη χώρα μας.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση