Διαβούλευση στο Δομοκό για το θέμα του ΧΥΤΑ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 09:19 Διαβούλευση στο Δομοκό για το θέμα του ΧΥΤΑ

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων η συνεδρίαση …

Η 2η τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Δομοκού, φέρνει πάλι στην επικαιρότητα το θέμα που απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την παραχώρηση της περιουσίας του ΧΥΤΑ Δομοκού στον Περιφερειακό ΦοΔΣΑ, σε εκτέλεση των αποφάσεων του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου.

Η πρόσκληση του Προέδρου της Επιτροπής και Προέδρου του νυν Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Παληογεώργου είναι για την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13:30’ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Γυμνασίου - Λυκείου Δομοκού και αναφέρει:

«Διατύπωση απόψεων σχετικά με τον ορισμό εκπροσώπου για τη μεταβίβαση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του ΧΥΤΑ Δομοκού στον Περιφερειακό  ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε.».

Το προηγούμενο διάστημα η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Μπάμπης Λιόλιος κατηγόρησε ευθέως για τη στάση της την αντιπολίτευση στο συγκεκριμένο θέμα, το οποίο ήταν απόφασή της όπως παρουσίασε με έγγραφα. Η απάντηση από τον επικεφαλής της Δημήτρη Τζιαχρήστα έκανε λόγο μεταξύ άλλων για παραχώρηση κατά χρήση για τα επόμενα 10 χρόνια.

Στην Επιτροπή Διαβούλευσης συμμετέχουν εκπρόσωποι φορέων, σωματείων και συλλόγων και γενικά πολίτες του Δήμου που θα μπορέσουν να διατυπώσουν δημοκρατικά την άποψή τους για το θέμα.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (4-9-2020) την ίδια ώρα (13:30’) στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δομοκού (Πλατεία Μουσών 1, Δομοκός).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση