Ένας νέος Αντιδήμαρχος στο Δήμο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2020 08:34 Ένας νέος Αντιδήμαρχος στο Δήμο Στυλίδας

Η απόφαση της Βιργινίας Στεργίου και για τους οκτώ εντεταλμένους συμβούλους που θα επικουρούν το έργο της Δημοτικής Αρχής.

Ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Παναγιώτης Γιαλικάρης είναι το νέο πρόσωπο στους Αντιδημάρχους που ανακοίνωσε η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου για την περίοδο από 2/10/2020 έως 31/10/2021, στη θέση του Χαράλαμπου Καναπίτσα που παίρνει θέση εντεταλμένου συμβούλου.

Παραμένουν στη θέση τους με κάποιες αλλαγές ως προς τις αρμοδιότητές τους οι Κώστας Χριστοδούλου, Δημήτρης Ψάρρης (Αναπληρωτής Δημάρχου) και Ειρήνη Ζαγαριώτου.

Επίσης παραμένουν οκτώ οι εντεταλμένοι σύμβουλοι, μαζί με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Σταύρο Ζωγραφάκη. Εκτός της αλλαγής Γιαλικάρη - Καναπίτσα, νέα ονόματα είναι αυτά των Γιώργου Κορμάζου και Δημήτρη Αντωνίου.

Εντεταλμένοι Σύμβουλοι που ορίστηκαν είναι οι:

Ιωάννης Πρεμέτης (Αριστίνδην Αντιδήμαρχος)

Χαράλαμπος Καναπίτσας (Αριστίνδην Αντιδήμαρχος)

Χρήστος Αλεξίου

Βασιλική Στεργίου

Ευάγγελος Μπούρχας

Γεώργιος Κορμάζος

Δημήτριος Αντωνίου

Σταύρος Ζωγραφάκης

Δείτε την απόφαση για τους Αντιδημάρχους και τις αρμοδιότητές τους:

Δείτε την απόφαση για τους Εντεταλμένους Συμβούλους και τις αρμοδιότητές τους:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com