Λαμία: Νέο «πλιάτσικο» στην ΠΕΛ μέρα μεσημέρι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 08:48 Λαμία: Νέο «πλιάτσικο» στην ΠΕΛ μέρα μεσημέρι

Συνελήφθησαν από τη ΔΙ.ΑΣ. δύο άτομα, ο ένας ανήλικος…

Δεν έχει τελειωμό η απαξίωση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, καθώς σχεδόν καθημερινά οι «κυνηγοί» των μετάλλων απογυμνώνουν και τα τελευταία υλικά από το κουφάρι της.

Και ο «υπηρεσιακός πρόεδρος» Λεωνίδας Κωστόπουλος που έχει υποβάλει εδώ και καιρό την παραίτησή του, από το ΔΣ ενός Νομικού Προσώπου που υπάρχει και δεν υπάρχει, τρέχει μόνος του να υποβάλει μηνύσεις και να παραλαμβάνει τα ξηλωμένα αλουμίνια και σίδερα.

Η μεσημεριάτικη κλοπή υλικών από τα εναπομείναντα παράθυρα της ΠΕΛ και από τις καταστραμμένες πόρτες, είναι απλά η επιβεβαίωση ότι κανείς πολιτικός δε νοιάζεται πραγματικά για τη λειτουργία της ή έστω για την προστασία της από το 2016 και μετά.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ στο πλαίσιο των περιπολιών τους εντόπισαν το μεσημέρι της Πέμπτης (17/12) δύο Ρομά εκ των οποίων ο ένας μόλις 15 ετών, να σέρνουν με καροτσάκι τα κλεμμένα υλικά. Προσήχθησαν και συνελήφθησαν, ενώ τα υλικά που είχαν αφαιρέσει, κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στον κ. Κωστόπουλο.

Θυμηθείτε τι είχε συμβεί και πριν από τρεις μήνες όταν οι συλληφθέντες Ρομά μετά το πλιάτσικο δήλωσαν τόπο κατοικίας την ίδια την ΠΕΛ, πατώντας ΕΔΩ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση