Πήγε για «πλιάτσικο» σε αναμεταδότη κινητής τηλεφωνίας αλλά έχασε και το αυτοκίνητό του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 19:20 Πήγε για «πλιάτσικο» σε αναμεταδότη κινητής τηλεφωνίας αλλά έχασε και το αυτοκίνητό του

Ποινική δικογραφία σε βάρος 23χρονου Ρομά.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή που διαπράχθηκε μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής (18/2) σε αναμεταδότη εταιρίας κινητής τηλεφωνίας κοντά στη Θήβα.

Δράστης φέρεται να είναι 23χρονος Ρομά το αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκε έμφορτο με χάλκινα καλώδια και ταινίες, συνολικού βάρους εκατό (100) κιλών που προέρχονταν από τα μηχανήματα.

Ειδικότερα, περιπολούντες αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, ενημερώθηκαν για άγνωστο άτομο που βρίσκεται σε οικίσκο του υποσταθμού της εταιρείας και αφαιρούσε διάφορα αντικείμενα.

Η γρήγορη άφιξή τους, ανάγκασε τον «ποντικό» να παρατήσει έξωθεν του οικίσκου το αυτοκίνητό του μαζί με την λεία που περιγράφουμε πιο πάνω.

Σε βάρος του 23χρονου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία από την Ασφάλεια Θηβών, ενώ το όχημα κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του. Επίσης κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία θα αποδοθούν νομότυπα.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να ταυτοποιηθούν τυχόν συνεργοί του, καθώς και η περίπτωση εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση