Ο Ηλίας Σανίδας επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 09:23 Ο Ηλίας Σανίδας επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας

Με τη νέα του ουσιαστικά ιδιότητα, αυτή του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, ο  Ηλίας Σανίδας επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος.

Ο Σεβασμιώτατος υπεδέχθη με εγκαρδιότητα τον κ. Σανίδα στην θερινή του έδρα, στο Καινούργιο Λοκρίδος, του ευχήθηκε καλή δύναμη και αδιάλειπτη την ευλογία του Θεού στα νέα του ευθυνοφόρα καθήκοντα για το καλό του τόπου και της κοινωνίας και του προσέφερε μια εικόνα του Αγίου Νεκταρίου, για να ευλογεί την διακονία του.

Ο κ. Συμεών εξέφρασε την βεβαιότητα ότι θα συνεχιστεί και στο πρόσωπο του νέου Αντιπεριφερειάρχη η μέχρι τώρα άψογη και υποδειγματική συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και της Ιεράς Μητροπόλεως, σε συνέχεια της άριστης συνεργασίας του κ. Συμεών και με τους δυο προκατόχους του χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες, τον κ. Ηλία Κυρμανίδη και τον κ. Αθανάσιο Καρακάντζα.τ

Ο κ. Σανίδας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την υποδοχή και ζήτησε την πατρική του ευλογία στη νέα του αυτή υπηρεσία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

   

     

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση